Despre noi

3DRX

Din anul 2014 suntem alături de medicii stomatologi și pacienții din Brașov, oferindu servicii de imagistică precise și eficiente.

De-a lungul timpului, ne-am perfecționat activitatea pentru a oferi radiografii dentare clare pentru diagnostic amănunțit.

Punem siguranța, confortul și sănătatea pacienților pe primul loc

Prin calitatea investigațiilor efectuate facilităm acuratețe în diagnostic și exactitate în planificarea tratamentelor, iar aceste lucruri sunt posibile prin modernizarea continuă a clinicilor 3DRX cu echipamentele inovatoare.

Siguranța pacienților este asigurată prin folosirea tehnologiei digitale avansate și a mijloacelor de radioprotecție recomandate. În funcție de înălțimea și starea pacientului, construcția echipamentelor folosite permite reglarea elementelor, astfel ca pacientul să aibă o postură confortabilă, fără presiune pe mușchi sau articulații.

Parteneri de încredere ai medicilor stomatologi din Brașov

Venim în sprijinul medicilor colaboratori și al pacienților cu o gamă largă de servicii de imagistică, iar pentru a facilita comoditatea de păstrare și transmitere a investigațiilor oferim mai multe metode de redare: email, platformă online cu păstrarea istoricului, CD sau film radiologic.

În cabinetele 3DRX se pot face diverse tipuri de radiografii dentare, de la cele parțiale până la tomografii complete, pentru a analiza structurile tuturor țesuturilor dure din zona aparatului dento-maxilar, precum dinți, oase și sinusuri. Investigațiile imagistice ajută medicii stomatologi în depistarea și tratarea afecțiunilor dentare.

Ne modernizăm centrele constant, găsim și implementăm soluții noi, astfel încât să ne pliem pe cerințele actuale din domeniu și pe noile protocoale de diagnostic și tratament în stomatologie.

Suport parteneri 3DRX

Vei beneficia de servicii de top în domeniul imagisticii și radiodiagnosticului dentar 2D și 3D. Vei primi suportul specialiștilor 3DRX în activități operaționale și instruire pentru utilizarea soft-urilor de interpretare a rezultatelor.

keyboard_arrow_up